De Laptop Lifestyle Boek

De Laptop Lifestyle, het nieuwste boek over Affiliate Marketing van Jacko Meijaard, bekend van o.a. Affilate Marketing Revolutie . Opnieuw deelt hij zijn kennis en ervaring over hoe je een winstgevende affiliate website kunt opzetten.

Zeer aantrekkelijke aanbieding, want het boek De Laptop Lifestyle is nu (tijdelijk) gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten.

Laptop Lifestyle Affiliate Marketing

Passief inkomen verdienen via het internet. Wat klinkt dat toch mooi. Het beroerde is dat je altijd alleen maar de succesverhalen hoort en tegenkomt. Op feestjes, op televisie, op Facebook, het internet…..

Je zou aan jezelf gaan twijfelen. Waarom lukt het “iedereen” wel en jou (mij…) niet? Waarschijnlijk in de eerste plaats omdat niemand graag zijn mislukkingen breeduit publiceert: “Kijk mij eens de top mislukking zijn.” En dat MOET aan mijzelf liggen, want ieder ander op het internet is immers succesvol?

Interessante online cursus, laptop lifestyle affiliate marketing, mislukking

Herkenning

Op bladzijde 15 van De Laptop Lifestyle is daar de herkenning. Ook voor Jacko gold: “In het begin ging alles traag. Heel erg traag.” en dan “De eerste drie maanden verdiende ik namelijk niets.”

Hard werken en er niets voor verdienen. Daarvoor kies je toch niet voor affiliate marketing? Het was de bedoeling dat er WEL geld binnen zou komen en dan het liefst genoeg om van te leven. Maar daarvoor moet je wel gaan verkopen…

De drie zaken die voor mij uit de eerste paar hoofdstukken van De Laptop Lifestyle springen zijn:

  • Het belang van je mindset
  • Consequent zijn
  • Bezig blijven
Thomas Jefferson

Belang van je mindset

Thomas Jefferson (1743-1826), de derde president van Amerika (van 1801-1809):

Nothing can stop the man with his right mental attitude from achieving his goal and nothing on earth can help the man with the wrong mental attitude.

Vertaling:

Niets kan een mens met de juiste mentale instelling ervan weerhouden zijn doel te bereiken en niets op aarde kan de mens met de verkeerde mentale instelling helpen.

Laptop Lifestyle Affiliate Marketing Boodschap

Het hele eerste hoofdstuk ademt eigenlijk de boodschap: HOUD VOL!

Als je naar boven wilt, begin je nu eenmaal op de onderste trede van de trap.

Wat mij persoonlijk aanspreekt is de wisselwerking tussen aan de ene kant het begrip dat je het even niet (meer) ziet zitten, dat je het misschien wel op wilt geven en aan de andere kant de “trap onder je kont” om door te gaan als je echt iets wilt bereiken.

Opgeven betekent dat je blijft in de situatie waarin je zat. Daar hoeft niets mis mee te zijn als je bewust tot de beslissing komt dat het allemaal toch wel goed is zoals het is. Maar dan moet je ook of accepteren of afstand nemen van je ontevredenheid, want dat is een gevolg van je keuze.

Obstakels zijn nu eenmaal wat je ziet als je het doel uit het oog verliest.

Laptop Lifestyle Affiliate Marketing Motivatie

Antwoord op de vraag: “Waarom lukt het NIET om geld te verdienen op het internet?” MOTIVATIE

Antwoord op de vraag: “Waarom lukt het WEL om geld te verdienen op het internet?” MOTIVATIE

Wat is mijn persoonlijke motivatie om geld te willen verdienen via het internet?

Ik heb er genoeg van dat anderen beslissingen buiten mij om nemen en vervolgens de verantwoordelijkheid van mislukkingen die gevolg zijn van die beslissingen bij mij neerleggen. Ik wil zelf keuzes maken over wat ik wanneer en op welke manier doe.

Interessante online cursus, laptop lifestyle affiliate marketing, laptop lifestyle boek inhoud en aantekeningen

Laptop Lifestyle Affiliate Marketing Het Boek: de algemene hoofdstukken

Ik heb het boek verslonden. Het kwam aan het eind van een ochtend binnen en vóór de avond had ik het doorgelezen. 

Enthousiast over het boek zijn betekent niet dat ik het met alles eens ben. Hoofdstuk 3 gaat over doelen stellen en het visualiseren van je idealen. Daar denk ik dan wat anders over dan Jacko, maar dat is dan weer inspiratie op zichzelf. 

Juist door mezelf te confronteren met ideeën die anders zijn dan de mijne kom ik weer tot andere gedachten. Maar dat is dan ook de manier die voor míj werkt.

Laptop Lifestyle Affiliate Marketing Het Boek de diepte in

Vanaf hoofdstuk 4 gaat het boek meer de diepte in over de verschillende aspecten van affiliate marketing. 

Aan bod komen de keuzes voor een niche, wat je website nodig heeft om succesvol te kunnen worden, SEO, gebruik van funnels en een heleboel adviezen en voorbeelden waar je zeker je voordeel mee kunt doen. 

Het mooie is dat er voor iedereen die met affiliate bezig is of er over denkt mee bezig te gaan, wel zinvolle informatie in het boek te vinden is. Jacko weet waar hij het over heeft, dat merk je aan de hele schrijfstijl van het boek.

Ik raad het dan ook zeker aan. En zeker als je naar de lopende aanbieding kijkt: je betaalt op dit moment alleen maar de verzendkosten van het boek! 

Wil jij ook je gratis exemplaar van De Laptop Lifestyle van Jacko Meijaard? Klik op de afbeelding en je wordt meteen naar zijn pagina geleid.

SUCCES!

A. Scholtens
Affiliate Marketing in 2 dagen
Affiliate marketing is een goede manier om online een inkomen te willen verdienen. De investeringen zijn laag net als de risico's. Dat betekent niet dat het altijd makkelijk is of dat je niets fout kunt doen. Hoe moet het wel? Daar gaat dit e-book over.
€9,95 E-book

Plaats een reactie