De Transformerende Kracht van Dankbaarheid

Vind vrede in je hart

Krijg alle ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt om de enorme en onvoorstelbare kracht van dankbaarheid in je leven te implementeren!

En rust in je Hoofd

Dit boek is misschien wel één van de meest waardevolle bronnen ter wereld als het gaat om leren dankbaar te zijn in een ondankbare wereld!

Video afspelen

tijdelijke aanbieding met niet goed geld terug garantie

Toen ik deze training volgde, heb ik er € 79,95 voor betaald.
Ik kreeg € 10 korting omdat ik een voucher had.
Dit bedrag heeft mij er enige tijd van weerhouden de training te doen.
En daar heb ik spijt van gehad, want de training was precies wat ik nodig had.
Nu ik de training zelf aanbied, wil ik dat bij andere mensen voorkomen.

Wat zeggen anderen

"In het begin was ik erg sceptisch of dit nou wel iets voor mij was. Een cursus dankbaarheid en dan ook nog online, maar het was geweldig! Ik ben zoveel tevredener en ik durf te zeggen zelfs gelukkiger geworden. En dat in zo’n korte tijd. Ik kan nu oprecht zeggen: “Dank je”."
De Transformerende Kracht van Dankbaarheid, Review Tess van V
Tess van V
“Bij dankbaarheid dacht ik altijd dat dat iets was voor mensen die niet zo sterk waren. Tijdens deze training leerde ik dat ik eigenlijk helemaal niet wist wat dankbaarheid betekende. Nu weet ik het wel en ik heb nog nooit zoiets krachtigs gevoeld. Ik ben er intens Dankbaar voor.”
Review Khalid Y
Khalid Y
"Bij dankbaar dacht ik aan al die keren dat dit woord werd gebruikt als ik weer eens lastig was: ik moest een beetje dankbaarder zijn. Ik begon dan ook met veel wantrouwen aan deze training. Al snel leerde ik wat échte dankbaarheid is en welke troost dit je kan geven. Wat een enorme zegen is oprechte dankbaarheid."
Review Eliza M
Eliza M
“Ik had al eerder een training dankbaarheid gevolgd, maar die viel me tegen. Deze cursus heeft behalve theorie ook een 7 daagse training inclusief templates die je kunt gebruiken. Daarnaast krijg je gewoon heel veel waardevolle tips die je ook kunt gebruiken als de training voorbij is. Ik ben er echt heel blij mee.”
De Transformerende Kracht van Dankbaarheid, review Masja R
Masja R

De Transformerende Kracht van Dankbaarheid

De transformerende kracht van dankbaarheid, cover op tafel

Deze complete training, bestaande uit

een op onderzoek gefundeerde theorie,

een praktische 7 dagen training met bijbehorende templates

en allerlei praktische tips om ook na de training te kunnen gebruiken

bied ik aan met een niet goed geld terug garantie*  voor 

Totaal: € -

*Ben je niet tevreden over wat deze training je biedt, stuur me dan binnen 30 dagen een e-mail en je krijgt je geld terug.

De Transformerende Kracht van Dankbaarheid

Zou je best wat tevredener met je leven willen zijn, maar heb je geen idee hoe je dat aan moet pakken?

Lijkt het alsof je al van alles hebt geprobeerd om erachter te komen, en toch, ondanks je beste bedoelingen, word je nog steeds geplaagd door:

Niet weten hoe je moet beginnen,

en niet begrijpen hoe je intense tevredenheid kunt leren ervaren,

niet weten hoe je kunt beslissen waar je dankbaar voor kunt zijn.

Als jij dit herkent, dan heb je vandaag geluk...

Ten eerste, je bent NIET de enige! Het lijkt misschien soms zo, maar niet weten hoe je met dankbaarheid moet beginnen, komt veel vaker voor dan je zou denken.

Ik weet waar ik het over heb, want ik heb er lang naar gezocht.

Waarom het van cruciaal belang is om alle ins en outs hiervan te begrijpen! Dit is waar het om draait… Het ontwikkelen van een houding van oprechte en oprechte dankbaarheid voor al je huidige zegeningen ontketent de ultieme kracht voor het verkrijgen van nog veel meer. Zeg elke dag dank en je zult zien hoe dankbaar zijn voor alles wat je vandaag hebt, grote veranderingen in je leven teweeg kan brengen.
Deze krachtige tool geeft je alles wat je moet weten om dankbaarheid succesvol in je leven te implementeren en de enorme voordelen ervan dagelijks te ervaren. Dit programma zal je stap voor stap door het proces leiden. Het duurt niet lang en je zult het ervaren. Je word een rustiger en tevredener mens.

De Transformerende Kracht van Dankbaarheid

De transformerende kracht van tevredenheid op tablet

Wacht niet langer en begin VANDAAG nog met stappen te zetten naar tevredenheid en dankbaarheid.

Totaal: € -