De waarde van een Bruiloft Planner

De waarde van een Bruiloft Planner. Als het gaat om het plannen van je bruiloft, moet je veel onthouden. Het maakte daarbij niet uit of het je eerste, tweede om misschien zelfs wel derde keer is. 

Er komt heel veel op je af. Zeker op de dag zelf, zoals de zorg voor je huid. Maar er zit ook
nog een heel proces van plannen, organiseren en regelen omheen. Vaak heb je
voor de Grote Dag zelf wel een fotograaf geregeld om de mooie momenten vast te
leggen, maar heb je ook iets geregeld voor al die maanden van voorbereiding die
jou en je geliefde naar dat mooie ultieme moment hebben gebracht?

 

Karin Gerrits
Luxe Bruiloft Planner Rood
Als je trouwt, moet je een hoop regelen en je bent er best wel een lange tijd mee bezig. Met dit boek vergeet je niets en leg je je mooiste herinneringen aan deze belangrijke dag voor altijd vast.
€15,95 Paperback

De waarde van een Bruiloft Planner

Er zijn niet heel veel mensen die er van tevoren bij stilstaan hoeveel invloed het organiseren van je bruiloft eigenlijk heeft en hoeveel tijd het kost. Je gaat je best doen voor je bruiloft. Alles moet goed gaan en dat vergt een lange en intensieve voorbereiding. Als je ook eens kijkt wat je allemaal moet regelen, dan is dat een hele lijst. En dat alles voor dat ene, bijzondere moment. Een moment dat hoe dan ook, voorbij gaat.

De bruiloft is geweest, de gasten zijn naar huis, de huwelijksreis is voorbij en je pakt het gewone leven weer op. Altijd komen er momenten waarop je gaat terugkijken. Dan kom je er vaak achter dat je van de hele voorbereidende periode niet zoveel meer weet en evenmin dingen hebt vastgelegd. Dat is toch jammer.

 

Boek vol herinneringen

Hier heb je dus Bruiloft Planners voor. Deze planners helpen je niet alleen met praktische lijstjes met wat je allemaal vooral niet moet vergeten, maar een goede Bruiloft Planner wordt uiteindelijk ook een boek vol herinneringen aan een proces van maanden, zo niet jaren.

Een doordachte planner kan je helpen van idee naar realiteit. Jij kunt inspelen op alle details en onverwachte zaken zonder dat het je over de schoenen gaat lopen. De Bruiloft Planner helpt je bij het houden van overzicht en afspraken. Afspraken die je al hebt gemaakt en afspraken die je niet moet vergeten, afgezet tegen de tijd die je nog hebt voordat de Grote Dag is gekomen.

Karin Gerrits
Luxe Bruiloft Planner
Als je trouwt, moet je een hoop regelen en je bent er best wel een lange tijd mee bezig. Met dit boek vergeet je niets en leg je je mooiste herinneringen aan deze belangrijke dag voor altijd vast.
€19,95 Hardcover

Een Bruiloft Planner is meer dan een trouw fotoboek

Je Bruiloft Planner moet dus bestaan uit praktische lijstjes en aandachtspunten, maar ook ruimte geven om je indrukken en foto’s kwijt te kunnen. Eigenlijk moet je het hele proces vanaf de dag dat jullie besloten te gaan trouwen tot en met de dag zelf in een mooi vormgegeven boekwerk kwijt kunnen.

Hierin wijkt een Bruiloft Planner dan ook af van een trouw fotoboek. Je fotoboek is een dierbaar bezit, maar beperkt zich meestal tot de Mooiste Dag van Je Leven zelf. Je Bruiloft Planner is zoveel meer dan dat. Het geeft de opmaat tot jullie bruiloft en dat is een proces geweest dat jullie samen hebben doorgemaakt. Daarmee is het de moeite waard dit vast te leggen om later met genoegen, of misschien met een zucht van opluchting, nog eens naar terug te kijken.

Plaats een reactie