Effectief Leiderschap E-zine Special

Effectief Leidinggeven E-zine Special geschreven naar aanleiding van de lancering van de nieuwe cursus Effectief Leiderschap

Cover Magazine Effectief Leidinggeven

De online cursus Effectief Leiderschap is gebaseerd op de 3 essentiële vaardigheden (pijlers) die iedere leidinggevende zou moeten hebben: communicatie, delegeren en motiveren.

Als er bij één van deze drie vaardigheden iets niet helemaal goed zit, kom je als leidinggevende aan hogere vaardigheden niet goed toe.

Alle artikelen in de Effectief Leidinggeven E-zine Special zijn geschreven met de 3 pijlers als basis.

Effectief Leiderschap E-zine Special; Inhoud

8 stappen om een succesvolle leider te worden

Als je ervan uitgaat dat leiderschap een vaardigheid is, dan is dat iets dat je je ook eigen kunt maken

Het verhaal van Jorik

Jorik mag van zijn leidinggevenden een training volgen. Zijn leidinggevenden zien een potentiële leider in hem. Je leest wat Jorik in de training leert, hoe hij dit in zijn dagelijkse praktijk wil toepassen en hoe hem dat vergaat.

Motivatie

Iedereen heeft een beeld bij motivatie. Daaruit zou je kunnen afleiden dat we het over hetzelfde hebben. Niets blijkt minder waar te zijn.

Hoe en waarom van delegeren

Waarom zou je delegeren? Voor sommige mensen is dat best lastig. Zeker als je stiekem denkt dat je het allemaal beter zelf kunt doen. Toch is delegeren belangrijk. Voor jou, voor je medewerker en voor je organisatie.

Ontwikkeling door delegeren.

Als je wilt dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, kan delegeren een handig en krachtig hulpmiddel zijn. Leer in 6 stappen hoe je delegeren inzet.

Je team in kleuren

Je team is een gegeven en je hebt het er maar mee te doen. Als je echter weet waar de sterke punten van je mensen liggen en hoe je die optimaal inzet, kun jij van je team het beste team maken dat je je kunt wensen.

Effectief Leiderschap E-zine Special

Deze special is UITSLUITEND via deze site te koop. Nadat je betaling is goedgekeurd ontvang je binnen 24 uur per mail het E-zine.

Totaal: € -

Cover Magazine Effectief Leidinggeven

Naar Interessante beroepsmatige cursussen

Plaats een reactie