Groeien naar tevredenheid

Groeien naar tevredenheid is een korte 5 daagse online cursus die thuishoort bij  onze mini cursussen. Deze mini cursus leert je kijken naar jezelf. Waar sta je nu? Wat wil je en hoe kun je dat dan het beste doen? 

Groeien naar tevredenheid, mini cursus

Het is een cursus die officieel uit 5 dagen bestaat. Om jezelf gelegenheid te geven de informatie, theorie en opdrachten te verwerken is het advies om de minicursus ook daadwerkelijk in 5 dagen te doen.

Eigenlijk is de mini cursus Groeien naar tevredenheid nog 2 dagen langer, omdat de laatste opdracht 3 keer gedaan moet worden. Omdat er geen aanvullende informatie en opdrachten meer komen, hebben we deze  mini cursus toch maar op 5 dagen gezet.

Je krijgt alle informatie en dus ook alle cursusdagen en de daarbij behorende opdrachten in één keer in één bestand naar je toe gemaild.

Er komt dus niet 5 dagen achter elkaar een aparte cursusdag in je mailbox. Je kunt daarmee zelf bepalen of je je aan het advies van 5 dagen wilt houden of dat je toch de cursus liever in minder dagen wilt doen. 

Groeien naar tevredenheid inhoud

Iedere “cursusdag” begint met een stukje theorie, gevolgd door een opdracht om de theorie te verwerken. In de loop van de dagen krijg je zo een praktische handleiding die je ook in andere situaties kunt gebruiken. Je leert hoe je verandering in je leven doorvoert en volhoudt.

Bij de opdrachten zitten tabellen en/of sjablonen die je kunt gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen de aantekeningen en opdrachten in een apart notitieboek of schrift te maken.

De cursus bestaat uit 1 bestand in pdf formaat met in totaal 26 bladzijden. 

Totaal: € -

Als de betaling is verwerkt krijg je het bestand per mail toegestuurd.

Misschien vind je dit ook interessant

Overweeg je om zelf een product als een cursus of een e-book online te gaan aanbieden en weet je niet goed hoe je dat moet doen?

Volg de Basiscursus Jouw Product Succesvol Online

Of ga naar Homepage