Kaizen in je leven

Kaizen in je leven is een minicursus waarin wordt uitgewerkt op welke gebieden je in je leven Kaizen zou kunnen toevoegen.

Wat is Kaizen?

Kaizen is een Japans woord dat uit twee delen bestaat:

Kai, wat “veranderen” betekent

Zen, wat “goed” betekent

Kaizen laat je zien hoe je door kleine veranderingen in je leven grote doelen kunt bereiken.

Er zijn geen templates of opdrachten bij deze cursus. Het is echter wel handig om een notitieboek of een schrift te reserveren zodat je aantekeningen van deze cursus kunt maken over die dingen die jij belangrijk vindt.

Kaizen in je leven, ook leesbaar op tablet

Kaizen in je leven; inhoud

De minicursus bestaat uit een e-book en 5 posters. In het e-book begint ieder hoofdstuk met een afbeelding van de poster. Deze poster geeft in essentie weer wat Kaizen op dat onderdeel van je leven kan beteken. Deze posters krijg je in een apart bestand en kun je gebruiken zoals jij dat wilt.

Hoofdstuk 1

Dit deel behandelt wat Kaizen kan doen voor je werk. Het hoofdstuk kijkt zowel naar de persoonlijke invulling als naar de gevolgen voor een team. Ook wordt behandeld wat er van een leidinggevende wordt verwacht als diegene Kaizen op de werkvloer doorvoert.

Hoofdstuk 2

Dit hoofdstuk behandelt hoe je Kaizen voor je kunt laten werken als het gaat om je financiën. Een aantal praktische tips laten je zien hoe je eenvoudig meer financiële ruimte kunt creëren.

Hoodstuk 3

Deel 3 gaat over wat het invoeren van Kaizen voor je gezondheid kan betekenen. Ook hier geldt dat je soms grote winst met maar kleine veranderingen kunt bereiken.

Hoofdstuk 4

Dit hoofdstuk gaat over het gebruik van Kaizen in stellen van persoonlijke doelen. Hier wordt uitgelegd dat het halen van grote doelen begint met het zetten van kleine stapjes.

Hoofdstuk 5

Het laatste hoofdstuk van deze minicursus behandelt de meerwaarde van Kaizen voor het aangaan of het onderhouden van relaties.

De mini cursus Kaizen in je leven uit 2 bestanden. Eén bestand is het theorieboek van 28 bladzijden in pdf formaat. Het andere bestand bestaat uit de 5 posters. Iedere poster is gekoppeld aan een hoofdstuk uit het boek.

Lees ook het artikel Persoonlijke groei tips die echt werken over wat Kaizen in je persoonlijke leven kan beteken.

Kaizen in je leven, ebook cover
Totaal: € -

Nadat de betaling is verwerkt wordt het materiaal zo snel mogelijk naar je toegestuurd.

Misschien vind je dit ook interessant.

Overweeg je om zelf een product als een cursus of een e-book online te gaan aanbieden en weet je niet goed hoe je dat moet doen?

Volg de Basiscursus Jouw Product Succesvol Online

Ga naar Homepage