Mini cursus

Mini cursus aanbod van eigen ontwikkelde cursussen. Op dit deel van de site vind je leuke en informatieve korte online cursussen voor persoonlijke en professionele groei. Deze cursussen zul je niet zo snel ergens anders vinden. 

Ontwikkel jezelf of doe eens iets dat je niet zo snel van jezelf zou verwachten. Ontdek (weer) hoe leuk iets leren kan zijn zonder dat je vast zit aan maandelijkse bedragen of abonnementen of wat dan ook.

Mini cursus, online leren

Mini cursus aanbod 

Deze cursussen zijn zo opgezet dat ze relatief weinig tijd kosten, maar ze proberen je wel aan het denken te zetten. Er is dan ook echt serieus aandacht besteed om de inhoud enerzijds leuk en anderzijds informatief te houden.

Sommige van deze korte cursussen bestaan uitsluitend uit theorie en sommige hebben ook opdrachten die je kunt uitvoeren om de opgedane kennis te verwerken. Wat je van de mini cursus mag verwachten staat bij de betreffende cursus. 

Het volgen van een korte online cursus kan ook een opstap zijn naar het volgen van een meerjarige opleiding. Misschien vind je één van deze cursussen wel zo interessant dat je er veel meer mee wilt. 

Een mini cursus volgen is een ideale manier om dat te ontdekken.

Voor wie?

Iedereen kan een mini cursus volgen. Je hebt geen vooropleiding nodig. Wat je nodig hebt is een open houding en een internet verbinding (en dan natuurlijk ook een apparaat waar je de cursus op kunt volgen). 

Gun jezelf vooral het plezier van op een leuke manier iets leren of je verdiepen in iets dat je interesseert.

Zit er op dit moment niet iets bij dat je interesseert? Houd de site in de gaten, want het aanbod van korte online cursussen neemt nog regelmatig toe. Er komt vast iets voorbij wat je wel aanspreekt.

Naar Homepage