Online cursus persoonlijke ontwikkeling

Door het volgen van en online cursus persoonlijke ontwikkeling kun je het gevoel krijgen zaken zelf weer in de hand te nemen. Zeker in de fase dat je leven door de overgang op zijn kop wordt gezet. 

De overgang overkomt je. Daar heb je mee te dealen, maar dat betekent niet dat je helemaal niets kunt doen. Een deel van deze site is gericht op het geven van informatie, tips en ondersteuning van problemen waar je als vrouw in de overgang, of nog voor de overgang, tegenaan kunt lopen. 

Online cursus persoonlijke ontwikkeling: neem de controle

Een ander deel van deze site richt zich op de mogelijkheden die verandering ook in zich kan hebben. Nu, juist nú, is de tijd om datgene te doen wat je misschien altijd al wilde, maar wat je voor je uit hebt geschoven of wat je niet durfde. Door heel bewust te kiezen voor een online cursus neem je het heft weer in eigen handen. Leer jezelf opnieuw of beter kennen. 

Je kunt ook al even proberen of je erbij gebaat bent via zelfstudie te leren ontspannen. Er staan twee praktische oefeningen op deze site. Proberen kost niets, behalve tijd.

Online cursus persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen ontwikkelen

Heb jij de baan die nog bij je past?

Is je baan nog wel de baan die bij je past? Je hebt misschien wat last van overgangsklachten, maar je baan is nog steeds hartstikke leuk. Prima! En zo niet, wat wil je dan? Wil je daar op een dieper niveau serieus mee aan de gang? Kijk dan eens of de online cursus Wat is mijn ideale baan? iets voor je is.

Online cursus persoonlijke ontwikkeling: leer ontspannen

Heb je veel last van stress? Zeker in de overgang is stress een hele negatieve factor. Problemen die je in de overgang hebt, kunnen verergeren door stress [Bron]. 

Help jezelf door te leren ontspannen. Leer herkennen wat jou stress indicatoren zijn en wat je eraan kunt doen om je valkuilen te omzeilen.

Online cursus persoonlijke ontwikkeling, aan de slag

Voordelen online cursus

De voordelen van online cursussen zijn dat je ze in je eigen tempo op je eigen tijd kunt doen. Het is vaak heel gemakkelijk om even terug te kijken als je nog wat dingen wilt herhalen.

Online cursus persoonlijke ontwikkeling: wat wil JIJ?

Wat wil je met de tweede helft van je leven?  Waar krijg je energie van? Wat heb jíj nodig? Investeer in jezelf. In waarde, in tijd. Durf te onderzoeken of je nog op de goede weg zit. En misschien kom je wel tot de conclusie dat het prima is geweest zoals het is geweest, maar dat je zo de komende 20 jaar echt niet verder wilt. 

Door gericht met jezelf aan de slag te gaan ontdek je wat wel wilt. Waar je kracht ligt en waar je afscheid van wilt nemen. 

Naar de Homepage

Plaats een reactie