Online cursus time management

Online cursus time management

Interessante online cursus, online cursus timemanagement
Online cursus time management. Heb jij dat wel nodig?

Je werkt hard. Regelmatig ervaar je geestelijk en lichamelijk een toenemende druk om je werk af te krijgen. Als je eerlijk bent, heb je ook wel eens het gevoel dat het je allemaal teveel wordt. En het idee dat het ANDEREN zijn die bepalen wanneer en hoeveel tijd jij aan specifieke taken moet besteden, kan echt frustrerend zijn.
timemanagement, burn-out

Online cursus time management. Neem het heft weer in eigen handen

Bewust controle over de tijd die jij aan je werk besteedt.

Gericht de tijd nemen voor jezelf. Dat heb je NODIG om goed te kunnen functioneren, in zowel je professionele als je persoonlijke leven.
NIEMAND heeft er wat aan als jij onderuit gaat omdat je te lang te hard hebt gewerkt en jij jezelf bent vergeten. Een burn-out ligt op de loer.
Time management draait om JOU!
Jij moet een manier vinden om tijd te vinden voor werk, gezin, sport, persoonlijke interesses, sociaal leven en andere verplichtingen.
Zie je hoe lang die lijst is? Iedereen wil iets van je en jij wilt graag aan al deze zaken een goede invulling geven. Daar word je namelijk blij van. Totdat het over je schoenen loopt.
Interessante online cursus, online cursus timemanagement, controle

HIERBIJ KAN DE ONLINE CURSUS TIMEMANAGEMENT JOU HELPEN!

Online cursus time management. Hoe dan?

Time management betekent dat jij je vaardigheden en technieken hebt eigen gemaakt waardoor jij je tijd beheerst en niet andersom!

Online: dus waar en wanneer JIJ wilt! Je kunt DIRECT beginnen!
Meer dan 50 video’s en interactieve opdrachten gaan jou helpen de controle over je tijdsbesteding terug te krijgen. Via een platvorm LIFETIME toegang tot de cursus Time Management Basis en Plus Module en onbeperkt personal coaching.
Interessante online cursus, online cursus timemanagement, succes

Waarom kiezen voor de cursus van Invented?

Omdat je je dan in goed gezelschap bevindt. Grote bedrijven als Vitens, Nuon, T-Mobile en Shell hebben al gebruik gemaakt van deze training.

Plaats een reactie