Online cursus zelfvertrouwen krijgen

Online cursus zelfvertrouwen krijgen. Waarom is zelfvertrouwen zo belangrijk? Hoe kun je je zelfvertrouwen vergroten? Of hoe kun je je onzekerheid in relatie overwinnen? Je zelfvertrouwen vergroten met een online cursus. Kan dat überhaupt wel?

Bij deze alvast het antwoord : Ja dat kan!

Online cursus zelfvertrouwen krijgen

Het kan zelfs fijn zijn om een cursus te volgen. Je zult merken dat je niet de enige bent met het gevoel dat je als persoon wilt je groeien, het niet lukt. Dat “Iets” je tegenhoudt. En nou ja, het lukt waarschijnlijk toch niet…

Klinkt dit bekend? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meer zelfvertrouwen. Zoek je manieren om je zelfvertrouwen te verbeteren? Kijk op deze pagina wat je daar zelf aan kunt doen!

Wil je eens ervaren of het doen van oefeningen jou echt iets gaan opleveren? In het artikel Zelfvertrouwen vergroten oefeningen staan twee gratis oefeningen die je helpen je zelfvertrouwen te vergroten.

Zelfvertrouwen kwijt?!

Zelfvertrouwen is een merkwaardig iets. Je staat er niet bij stil als je het hebt, maar als je het mist kan het je functioneren lelijk in de weg staan. Heb je ooit zelfvertrouwen gehad? En zo ja, waar en hoe ben je het dan kwijt geraakt? Veel mensen weten wel dat het “iets” met de kindertijd te maken heeft. Met je geliefd en gewaardeerd gevoeld door je ouders. Door allerlei gebeurtenissen in je leven kan je vertrouwen in jezelf een aardige knauw krijgen. Maar soms weet je ook gewoon niet waarom je zelfvertrouwen minder wordt. Bij vrouwen kan het zelfs met de overgang te maken hebben. Je lichaam doet raar, je voelt je minder aantrekkelijk. Doorgaans niet zo goed voor je zelfvertrouwen.

Het gaat niet goed met je

Online cursus zelfvertrouwen krijgen.

Daarom is het volgen van een online cursus zelfvertrouwen krijgen zo’n goede zet. 

1) je neemt het heft in eigen handen. Jij bent daarmee “in control” en dat alleen al kan je zelfvertrouwen een boost geven.

2) omdat je zelf kunt bepalen wanneer je bezig gaat met de cursus en doordat je extra aandacht kunt geven aan DIE onderdelen die jou het meest aanspreken, is de kans dat een online cursus jou daadwerkelijk ook iets gaat opleveren heel erg groot.

SUCCES IS HET BESTE MEDICIJN VOOR ZELFVERTROUWEN

Is dat nog een stapje te ver? Je kunt ook oefeningen doen om je zelfvertrouwen te vergroten. Lees het artikel Zelfvertrouwen vergroten oefeningen om het eens te proberen.

Zelfvertrouwen krijgen is belangrijk

Zelfvertrouwen is belangrijk om je weerbaar en minder afhankelijk van het oordeel van anderen te maken. De mate waarin je jezelf vertrouwt, zegt iets over de manier waarop je jezelf waardeert. Maar het zegt ook iets over hoe jij op zaken reageert. Heb je weinig zelfvertrouwen dan is de kans groot dat je je snel aangevallen voelt door kritiek van anderen, zelfs als die kritiek opbouwend is bedoeld. Je voelt je afgewezen als iemand je werk niet goed (genoeg) vindt of je nieuwe kapsel niet zo mooi vindt als je oude.

Online cursus zelfvertrouwen krijgen, JIJ hebt een keus!

Te weinig zelfvertrouwen staat je in de weg als je iets nieuws wil proberen. Je weet dat er een kans is dat het misschien ook niet zo goed uitpakt. Heb je dan weinig of geen zelfvertrouwen, dan begin je waarschijnlijk niet eens aan je nieuwe uitdaging. Zonder zelfvertrouwen geef je soms al op voordat je bent begonnen. En het beetje zelfvertrouwen dat je nog had, wordt door het gevoel van falen nog minder. Op deze manier zet JIJ jezelf direct al op achterstand.

De beroemde Duitse schrijver Goethe (1749 – 1832) zei: “Het ergste dat een mens kan overkomen, is dat hij slecht over zichzelf denkt”.

Je weet het niet meer

Online cursus zelfvertrouwen krijgen, je kunt het leren

Het is niet zo dat mensen die wel (veel) zelfvertrouwen hebben, zich nooit rot of ongelukkig voelen. Of dat mensen met zelfvertrouwen nooit twijfelen over de keuzes die ze maken. Ze laten zich alleen niet uit het veld slaan als het een keer tegenzit.

De meeste dingen die je nu vanzelfsprekend vind, heb je je ooit door oefening eigen gemaakt. Praten, lopen, fietsen, autorijden.

Als je bij die dingen had opgegeven, had je ze nooit gekund. Je kúnt dus wel wat. Dat geeft zelfvertrouwen. Het gaat er hier dus niet om dat jij de beste in iets bent, het gaat erom dat je iets beheerst. Het feit dat je kunt praten, lopen, fietsen of autorijden, brengt je letterlijk verder… en dat moet je nu ook. Verder. Met jezelf. Met waardering, mildheid en vertrouwen. In jezelf.

Online cursus zelfvertrouwen krijgen, de oplossing!

Meer zelfvertrouwen, oké, maar hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Zoek een cursus of een training die bij JOU past, die jou geeft wat jij nodig hebt. Misschien is de online cursus BLIJVEND ZELFVERTROUWEN wel iets voor jou. Weg met je onzekerheid! Vind het geloof en de waardering in jezelf terug.

Ga aan de slag met jezelf. Neem het heft weer in eigen handen. In het woord zelfvertrouwen zit het woord ZELF en dat gaat over jou. Het opbouwen of terugvinden van zelf vertrouwen is iets dat je uiteindelijk zelf moet doen. Maar dat betekent niet dat je het ALLEEN moet doen. Jij moet alleen wel de eerste stap nemen, dat kan niemand anders voor je doen.

Ben je zover??

interessante online cursus, zelfvertrouwen krijgen, zelfvertrouwen terug

Online cursus zelfvertrouwen krijgen

Vergroot je zelfvertrouwen in slechts 12 weken!

BESTEL DE CURSUS

BLIJVEND ZELFVERTROUWEN 

VOOR SLECHTS € 49 EN BEGIN VANDAAG NOG!!!

Wat krijg je ervoor?

  • Een BLIJVEND gevoel van zekerheid en zelfvertrouwen
  • Geloof in jezelf: je KUNT heus wel wat
  • Groter zelfrespect

Hoe werkt dat dan?

Je leert weer vanuit je eigen kracht te leven. 

Faalangst en zelfkritiek kunnen je belemmeren in te doen wat je écht wilt.
Deze cursus leert je hiermee te dealen!

Leer oprecht te geloven dat je prima bent zoals je bent.

Met oefeningen voor zelfvertrouwen kun je direct aan de slag.
Dan merk je dus ook snel resultaat.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *