Online geld verdienen.

Online geld verdienen 

Kan dat? Jazeker.

Is het makkelijk? Dat is een heel andere vraag. Sommige internetsites kunnen je de indruk geven dat het bijna vanzelf gaat. Je bouwt ‘eventjes’ een internetsite, je zet er wat linkjes van bedrijven op en achterover leunen maar. Het geld stroomt automatisch binnen terwijl jij in een hangmat aan een exotisch strand ligt.

WAKE UP! Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het vaak niet waar! Dat geldt ook voor ondernemen via het internet.

Misschien dat er online ondernemers zijn waar het allemaal heel gemakkelijk is gegaan. Maar dat zijn de uitzonderingen! Veel succesvolle internetondernemers zijn al jaren bezig. Zij kennen de weg in het online ondernemerschap en dan kún je online geld verdienen. Heel veel zelfs.

Online geld verdienen is hard werken

Voor de meeste mensen werkt het echter NIET zo. Jezelf in de kijker spelen op het internet is gewoon kneiterhard werken. Zeker als je een site wilt bouwen die er een beetje professioneel uitziet. En dat heb je toch wel nodig. Vraag jezelf maar eens af op welke site jijzelf je online aankopen doet. Adverteerders reageren nét zo. Het is niet zo dat als jij je meldt bij bijvoorbeeld een affiliate netwerk, dat jij zomaar van alle adverteerders hun producten mag promoten. Veel adverteerders zijn hartstikke zuinig op hun goede naam. Die geven ze heus niet zomaar aan iemand die niet eens de moeite neemt een fatsoenlijke site te ontwikkelen. Affiliate netwerken kunnen je daarom ook afwijzen. Niks adverteren via je site. Vergeet maar dat er geld binnenkomt.

ALS JE NU NOG AAN HET LEZEN BENT, NEEM JE ONLINE ONDERNEMEN IN IEDER GEVAL SERIEUS.

En dát is de eerste stap

Oké, klinkt logisch, toch? Goed, je gaat een website bouwen….

Hulp nodig bij het bouwen van een website? Volg de gratis cursus WordPress

Gelukt. Je hebt een site. Hij is mooi geworden. Je bent er best een beetje trots op. Nooit verwacht dat jij dit toch maar voor elkaar zou boksen. De netwerken waar je je hebt gemeld, zijn blijkbaar ook tevreden: je bent geaccepteerd.

Een aantal adverteerders die je hebt aangezocht, hebben je alsnog afgewezen, maar er zijn er ook een paar die het wél zien zitten dat jij hun producten gaat promoten. Met zorg voeg je hun materiaal toe aan jou site…..

Vol verwachting kijk je op het dashboard van je netwerk. Het bedrag van je commissies staat op € 0,00. Iedere keer weer dat je kijkt, zie je die frustrerende € 0,00….

Je snapt het niet. Het internet is ‘Twenty-for-seven’ in bedrijf. Waar zijn al die bezoekers die jouw site zouden vinden om te klikken op de promotielinkjes die jou geld gaan bezorgen?

Inmiddels zie je wel dat het allemaal niet zo makkelijk gaat als je in eerste instantie misschien wel dacht.

Hoe verder?

Je kunt blijven worstelen, je kunt opgeven, je kunt óók volhouden.

Als je besluit tot VOLHOUDEN, bedenk dan ook dat je het allemaal wel ZELF moet doen, maar dat je dat niet ALLEEN hoeft te doen.

Tijd om hulp in te vliegen!! Ken je niemand in je omgeving die je verder kan helpen of wil je daar je vriendschappen niet voor gebruiken?

Leer van iemand die alles zelf heeft meegemaakt en zelf internet ondernemer is. Kijk op Start je online bedrijf

Veel succes met ondernemen op het internet en hopelijk ga je dan toch ook zelf online geld verdienen.

Plaats een reactie