Reviews van online cursussen

Reviews van online cursussen van andere aanbieders. Er zijn diverse aanbieders van online cursussen. Inmiddels kun je wel stellen dat er voor elk wat wils is. Maar hoe weet je nou wat je voor een cursus krijgt? Is het je geld waard? Op dit deel van de site Interessante online cursus vind je informatie over een aantal online cursussen van andere aanbieders.

Het is ondoenlijk alle online cursussen te behandelen. Ik heb gekozen voor cursussen die mijn inziens aansluiten bij de doelgroep zoals ik die voor ogen heb of die op één of andere manier een link hebben met de informatie op deze site. Ik heb een onderscheid gemaakt in cursussen die meer gericht zijn op  persoonlijke ontwikkeling en cursussen meer gericht op professionele ontwikkeling.

Reviews van online cursussen, wat heb jij nodig?

Overwegingen

Gedurende het hele proces van de overgang kan je leven behoorlijk op zijn kop staan. Behalve dat je lichaam zich moet aanpassen aan de nieuwe hormonale balans, gebeurt er in deze fase van je leven ook vaak een heleboel. Als je kinderen hebt, is dit de tijd waarop ze zo langzamerhand op zichzelf zullen gaan wonen. Heb je geen kinderen dan dringt het besef door dat dat ook niet meer gaat gebeuren. Dit kan allerlei tegenstrijdige gevoelens oproepen. En vragen. Vragen over wie je bent, waar je staat en of je het werk wat je doet is wat je de rest van je werkzame leven wilt doen.

Reviews van online cursussen

Op sommige vragen zul je een antwoord willen, anderen vragen verdwijnen vanzelf weer naar de achtergrond. Om je zelf verder te helpen kun je kiezen om een cursus te doen. En dan kun je kiezen voor een cursus die je helpt vragen omtrent je professionele ontwikkeling te beantwoorden of een cursus die je helpt vragen van meer persoonlijke aard te beantwoorden. 

Maar zelfs al heb je hierover al een cursus gemaakt, dan nog is er een enorm aanbod. Op deze site kun je over een aantal cursussen reviews vinden. Met name van aanbieders die niet iedereen kent.

Andere aanbieders

Interessante online cursussen biedt zelf ook een aantal cursussen aan. Deze zijn met name gericht op persoonlijke ontwikkeling. Op dit deel van de site vind je dus ook online cursussen van andere aanbieders.

Wat de cursussen gemeenschappelijk hebben is dat ze online en in eigen tijd te volgen zijn.

Of ga naar de Homepage

Plaats een reactie