Versterk je sociale vaardigheden

Versterk je sociale vaardigheden is een fraai vormgegeven mini cursus die uit 4 delen bestaat.

Er zijn geen bijlagen of templates bij deze cursus. Het is daarom wel handig om een notitieboek of een schrift apart voor deze cursus te reserveren.

Versterk je sociale vaardigheden is leesbaar op tablet

Versterk je sociale vaardigheden; inhoud

Deel 1

Deel 1 bestaat uit vragen die je jezelf kunt stellen om te ontdekken waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling.

Dit is belangrijk om te weten, want als je niet weet waar je staat, hoe weet je dan waar je naar toe gaat? De vragen helpen je om zowel terug te kijken als vooruit te kijken naar hoe je verder komt.

Deel 2

Deel 2 bestaat uit citaten over persoonlijke ontwikkeling. Deze citaten laten je nadenken over jezelf, maar laten ook zien dat anderen nadenken over hún persoonlijke ontwikkeling. Jezelf ontwikkelen, groeien als persoon en je daar bewust van zijn, kan je leven zoveel leuker maken. 

En het is iets dat ook andere mensen aanspreekt. Kijk maar hoeveel mensen in je omgeving bezig zijn met persoonlijke groei, in welke vorm dan ook. Dat betekent dat je ook van andere mensen kunt leren. En andere mensen kunnen dus ook leren van jou!

Deel 3

Deel 3 geeft tips over persoonlijke ontwikkeling. Soms kom je op een punt dat je denkt: “En nu?” Dat zijn de momenten om naar deze tips te kijken. Deze tips helpen je weer op weg te komen.

Deel 4

Deel 4 is gericht op je zelf vertrouwen. Persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen hangen nauw met elkaar samen. Als je aan het veranderen (en dus aan het ontwikkelen en groeien) bent, kun je best gaan twijfelen over wie je nu eigenlijk bent. 

Dat gaat uiteindelijk best goed komen, maar een beetje hulp kan op sommige momenten heel welkom zijn. Daar zijn deze tips voor zelfvertrouwen voor bedoeld.

Het cursus materiaal

De mini cursus Versterk je sociale vaardigheden bestaat uit 1 bestand van 32 bladzijden in pdf formaat.

Versterk je sociale vaardigheden cover van het lesmateriaal
Totaal: € -

Na verwerking van de betaling wordt de bestelling zo snel mogelijk per mail verstuurd.

Misschien vind je dit ook interessant.

Overweeg je om zelf een product als een cursus of een e-book online te gaan aanbieden en weet je niet goed hoe je dat moet doen?

Volg de Basiscursus Jouw Product Succesvol Online

Naar Homepage