Waarom online geld verdienen niet lukt

Waarom Online Geld Verdienen Niet Lukt

Heb jij ondanks alle trainingen, cursussen en webinars nog steeds niet het online succes dat je had verwacht? Lees in dit artikel hoe dat kan.

waarom anderen online geld verdienen, Annet Burst

Artikel van Annet Burst

Waarom online geld verdienen niet lukt ondanks allerlei trainingen, cursussen en webinars die je hebt gevolgd.

Wie droomt er niet van succes? Succes in je leven, in je werk, in je online bedrijf in mijn geval. 

In september 2020 besloot ik mijn leven drastisch om te willen gooien. Net als vele anderen ging ik mijn geluk “online” beproeven. 

Nu, iets meer dan een jaar later maak ik de balans op van mijn ervaringen en heb ik daar een boek over geschreven.

“Jouw mindset, natuurlijk je mindset, Die bepaalt alles!…

….Werkt je online business niet? Ligt aan je mindset….

…Ben je niet succesvol? Dan heb je niet alles opzij gezet om dat te behalen…. “

Dit vind ik nogal een statement.

Een avontuur

Mijn reis online bracht me via affiliate marketing langs het aanbieden van mijn eigen product naar webinars.

Ik heb trainingen en webinars in de VS gevolgd. Ik heb duizenden euro’s uitgegeven aan mensen die me wilden “helpen”.

En ja, ik heb geld verdiend op het internet. Maar ik denk dat het eerder ondanks de cursussen is geweest dan dankzij.

Waarom online geld verdienen niet lukt, boek wordt door een vrouw gelezen

Waarom online geld verdienen niet lukt

Met veel plezier heb ik mijn weg op het internet gezocht en gevolgd. En hoewel het interessant en boeiend was, was het ook een kostbare reis. Letterlijk in dit geval.

En nu zit ik in de comfortabele situatie dat ik wel wat geld kan missen. Maar ik weet dat er veel mensen zijn die zich niet kunnen permitteren duizenden euro’s uit te geven zonder zekerheid dat je daar ook iets voor terugkrijgt. 

Voor die mensen is er dit boek: “Waarom het anderen wel lukt om online geld te verdienen… en jou niet”. In dit boek leg ik uit en laat ik zien wat er gebeurt als jij je laat verleiden tot het inschrijven voor alles wat met “Gratis” begint. 

Dit boek is geen pleidooi om niet te beginnen met online activiteiten. Ik vindt het oprecht hartstikke leuk. Het is evenmin bedoeld om je af te houden van het volgen van webinars, masterclasses of wat dan ook. Het is aan jou of je dat wilt of niet.

Ik wil je alleen helpen je bewust te worden van wat er gebeurt tijdens zo’n webinar of masterclass “Ontdek de geheimen van…..”. Er is namelijk wel degelijk een “winnaar” bij webinars, maar dat ben jij zelden of nooit. En jij gaat dat ook niet worden, tenzij….. 

….tenzij je dezelfde strategie en technieken gaat leren kennen en toepassen op je eigen webinars en masterclasses. Als dat is wat je wilt…

Je leert hoe je mensen naar je toetrekt, hoe je ze overtuigd bij jou te kopen en hoe je social media kunt inzetten om geld te verdienen, ook als een bezoeker van je webinar niets bij jou koopt.

Interessante kost, toch?

Naar Homepage

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *